Mojo XTI elektromos kapásjelző 2+1 szett

Lopásvédővel és akkufeszültségmérővel ellátott profi készülék!


Alacsony áramfelvétel, nagyméretű jelző LED és modern kivitel jellemzi ezt a remek kapásjelzőt, számos beállítási lehetőséggel. 15 mp-es kapás utánjelzéssel, 150-300 m-es hatótávolsággal.


A KAPÁSJELZŐ HASZNÁLATA: Helyezzen az adó egységekbe a 9V-os elemet, polaritásnak megfelelően. A be- és kikapcsoláshoz tartsa lenyomva középső fehér LEDgombot legalább 2 mp-ig.


A LEDgomb további funkciói: Első kattanás: éjszakai fény bekapcsolása (szenzoros fényérzékelővel), Második kattanás: lopásvédő bekapcsolása (bot leemelésekor a riasztó megszólal), Harmadik kattanás: éjszakai fény kikapcsolása, Negyedik kattanás: lopásvédő kikapcsolása. Amennyiben az akkufeszültség 5.5 V alá csökken, a ledgomb villogni kezd.


A V gomb tekerésével hat különböző szinten változtatható a hangerő.


A T gomb tekerésével hat különböző szinten változtatható a hangtónus.


Az S gomb tekerésével hat különböző érzékenység állítható, a víz hullámzásának és a szélviszonyoknak megfelelően. (Első fokozat a legérzékenyebb)


A futó ledsoron húzás esetén felfelé, ejtős kapásnál fentről lefelé futnak a lámpák. Az azonosító lámpák (piros, kék, zöld vagy sárga) a kapást követő 15 mp-ig folyamatosan világítanak.


A VEVŐEGYSÉG HASZNÁLATA: Helyezzen a vevő egységbe a 3 db AAA típusú elemet, polaritásnak megfelelően. Nyomja meg 3 mp-ig a fekete, jobb felső Function gombot, a készülék egy rövid hangjelzéssel és a ledek felvillanásával bekapcsol. Kikapcsoláshoz tartsa lenyomva 3 mp-ig a gombot és a készülék hosszú hangjelzéssel kikapcsol.


A vevő alkalmas arra, hogy azon keresztül, távolról is beállíthassa a kapásjelzőit! Nyomja meg röviden a fekete Function gombot, ekkor kigyullad a piros ledlámpa és villogni kezd a középső LEDgomb, valamint az oldalsó ledlámpák (V/T/S). Ebben az állapotban a piros jelzésű kapásjelzőjét tudja átállítani.


A középső LEDgomb rövid megnyomásával választhat a hangerő (V), hangszín (T) és érzékenység (S) menük között, majd a V+ és V- gombok segítségével a kapásjelző átállítható.


A középső LEDgomb hosszú megnyomásával be- és kikapcsolhatja a lopásgátló funkciót is. A további kapásjelzők (kék, zöld, sárga) a fekete Function gomb ismételt rövid megnyomásával érhetőek el. Az ötödik megnyomásnál a bal felső ledpár kék fénnyel jelzi, hogy megfelelő az adó és vevő közötti távolság. Hatodik nyomással kilép a menüből.


A középső LEDgombot 3 mp-ig nyomva tartva bekapcsolja az éjjeli fényt a vevőn.


A V+ és V- gombok segítségével öt szinten változtatható a hangerő, legalacsonyabb fokozatban rezgő módba kapcsol a vevő.


Húzás esetén mindkét lámpa piros, ejtős kapásnál pedig kék fénnyel villognak. Amennyiben az akkumlátor feszültség 3.3 V alá csökken, a kék és piros lámpa egyszerre villog.


ÚJRAPROGRAMOZÁS: A készülék hátulján található rejtett gomb megnyomásával a piros led bekapcsol. A piros jelzésű kapásjelző mágneskerekét (zsinórvezető görgő) el kell fordítani, ekkor a készülék hangjelzéssel rögzíti az adót. A rejtett gomb ismételt megnyomásával állíthatóak be a következő (kék, zöld, sárga) jelzésű kapásjelzők is.


KARBANTARTÁS: Használat után mindig vegye ki az elemeket, és elemek nélkül tárolja a készletet. A szett vízálló. Azonban ha mégis víz éri a belső elektronikát és a kapásjelző elkezd folyamatosan világítani vagy sípolni, vegyük ki az elemeket, és nyitott hátlappal hagyjuk kiszáradni.


  • Vízálló
  • Hangerő (db): 4
  • Hangszín (db): 4
  • Érzékenység (db): 4
  • Áramforrás: 9V+3AAA
  • Rezgő üzemmód
  • Ejtőskapás jelzés
  • Éjszakai fény (szenzoros)
  • Lopásvédelem
  • Swinger csatlakozás

Várható szállítási idő:

Amennyiben készleten van 3 napon belül eljutattjuk önhöz.

Amennyiben külső raktáron van 3-6 napon belül eljutattjuk önhöz.

SKU: GF HD 6324-002

39.990 Ft